Jobs

Home Jobs Team Manager Sales Limburg / Kempen

Team Manager Sales Limburg / Kempen

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Wij zijn momenteel op zoek naar een Team Manager Sales regio Limburg / Kempen met proven track record in het behalen van toenemende sales.

Dankzij het enthousiaste salesteam voel je je al snel helemaal thuis. Het team waarin je terecht komt, is verantwoordelijk voor onze bestaande klanten.

Jouw uitdaging

Als Team Manager Sales is het je taak om je team te inspireren, adviseren en coachen. Je zorgt voor een goede opvang en training van nieuwe medewerkers, daarom is het belangrijk dat je sterke people management skills hebt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van sales meetings waarin je de vooruitgang van je team bespreekt.

De eigenlijke verkoop gebeurt door het team waar je leiding aan geeft, maar dat wil niet zeggen dat je geen contact meer hebt met onze klanten. Je zal nog steeds regelmatig relaties met klanten moeten aanknopen en onderhouden. Een commerciële instelling, strategisch inzicht en klantgerichtheid is daarom van sterk belang.

Tenslotte geef je input naar het management ivm aanpassingen van producten, prijs – en promotiebeleid, verkoop aanpak, …

Je leidt, superviseert en motiveert een team van gedreven Sales Consultants. 

 Concreet bestaat de functie uit:

 • Maximaliseren van de verkoopresultaten door het leiden van motiveren van het sales team door monitoring van de verkoopresultaten 
 • Begeleiding van de consultants in je team met het oog op evaluatie en ontwikkeling van hun verkoop vaardigheden en bevoegdheden 
 • Geven van input naar het management ivm aanpassing van producten, prijs-en promotiebeleid, verkoop aanpak, ... 
 • Support bij het afsluiten van meest risicovolle, moeilijke klantendossiers
Heb ik het?
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in het inspireren, leiden, motiveren en aansturen van een sales team in een B2B omgeving, bij voorkeur in een digitale omgeving
 • Meertaligheid (Nederlands, Frans, Engels) is een sterke troef
 • Je hebt een strategische en commerciële instelling en bezit over een probleemoplossende en analytische geest.
 • Je bent een duidelijke communicator
 • Je bent in staat om snel resultaten te boeken en je verliest nooit focus
 • Je speelt kort op de bal, bent positief ingesteld, integer, oplossingsgericht, initiatief nemend en vooral klantgericht
 • Je bent super gemotiveerd om je te verdiepen in de wereld van Digital Marketing. 
 • Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht! 
Wij bieden

Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te leren, te groeien én om je verder te specialiseren. Verder staat open communicatie bij ons voorop!

Daarnaast bieden wij een competitief salarispakket, incl. 13e en 14e maand, wagen + tankkaart, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, glijdende werktijden en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: