Jobs

Home Jobs Field Sales Representative

Field Sales Representative

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Dankzij het enthousiaste salesteam voel je je al snel helemaal thuis. Het team waarin je terecht komt, is verantwoordelijk voor onze bestaande klanten.

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Jouw uitdaging

Wij zijn op zoek naar collega’s met een natuurlijke commerciële flair die onze klanten strategisch verder helpen door het aanreiken van digitale marketingoplossingen.

Als sales representative ben je verantwoordelijk voor de verkoop en adviesverlening van de digitale marketingproducten van FCR Media Belgium aan bestaande klanten in eigen regio. Als echte FCR Ambassador zal je met een strategische aanpak bestaande klanten telefonisch overtuigen tot een face to face bezoek en maak je hen warm voor onze producten.

Je zal je eigen agenda beheren (bezoeken, telefoons, taken,…) op basis van de campagnes zoals opgesteld door het marketing team. Je behandelt campagnes zoals up-sell/cross-sell, retentie en winback.

Kortom: een functie waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheden krijgt en daarmee bijdraagt tot het succes van FCR Media!

Heb ik het?
  • Je hebt reeds een eerste ervaring als sales in een B2B omgeving
  • Je kan met je enthousiasme, empathie en de typische nieuwsgierigheid van een sales de klant overtuigen van de nood aan uitbreiding van zijn productenpakket
  • Je haalt energie uit het overtuigen van klanten en het behalen van targets
  • Tijdens je klantenbezoek ben je bestand tegen weerstand, steeds voorbereid en kan je een nee omzetten in een ja
  • Je bent in staat om snel resultaten te boeken en je verliest nooit focus
  • Je speelt kort op de bal, bent positief ingesteld, integer, oplossingsgericht, initiatief nemend en vooral klantgericht
  • Je bent gepassioneerd door digitale marketing en weet als geen ander je passie voor een product over te brengen op onze klanten
  • Je hebt een Rijbewijs B op zak
  • Kennis van Salesforce is een pluspunt
Wij bieden

Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te leren, te groeien én om je verder te specialiseren. Verder staat open communicatie bij ons voorop!

Daarnaast bieden wij een competitief salarispakket, incl. 13e en 14e maand,wagen + tankkaart, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, glijdende werktijden en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: