Jobs

Home Jobs Salesforce Trailblazers

Salesforce Trailblazers

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Salesforce heeft een learning platform, Trailhead, waar iedereen tools kan leren om de business processen te optimaliseren.

Wij zijn op zoek naar een team van 3 gemotiveerde Salesforce gebruikers die zin hebben om zich te verdiepen in de mogelijkheden van Salesforce en hun badges te behalen om zo onze Salesforce Trailblazers te worden.

Met Trailhead kan iedereen Trailblazer worden!

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Jouw uitdaging

In deze boeiende functie werk je met State of the Art technologieën. FCR Media is een cloud-based bedrijf waar gebruikt gemaakt wordt van pakketten als SalesForce, Financial Force, Pardot, AdobeExperience Manager en Einstein Analytics, maar we hebben ook een custom made Content Managementsysteem en natuurlijk onze digitale platformen zoals goudengids.be.

Jij als Salesforce Trailblazer, bent verantwoordelijk voor het afleveren van kwalitatieve oplossingen in Salesforce.  

Je hebt de ambitie om als Salesforce Trailblazer binnen FCR Media een grote impact te hebben op het bedrijf. Om je Salesforce kennis up to date te houden volg je opleidingen, maak je deel uit van Trailhead: de Global Salesforce Community en zoek je zelf naar mogelijke oplossingen binnen Salesforce.

Je bent in staat de bedrijfsprocessen te analyseren, geeft advies, vertaalt business behoeften naar oplossingen en best practices in Salesforce en draagt deze uit binnen de organisatie.

Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis van sales, marketing, serviceprocessen én de Salesforce.com technologie. 

Je werkt nauw samen de je collega Trailblazers, collega’s op de verschillende business afdelingen en de Salesforce Technical Analyst. De lijnen zijn kort en je hebt binnen je functie volop ruimte om deze naar eigen inzicht in te vullen.

Heb ik het?
 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma en een eerst ervaring met Salesforce implementaties (Behaalde badges zijn geen must)
 • Je hebt sterke analytische skills
 • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal perfect
 • Je hebt een goed begrip van business processen
 • Je bent een Salesforce Expert en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet op
 • Je hebt sterke communicatie -  en presentatie skills, je bent bereid je kennis te delen en je collega’s te coachen
 • Je bent proactief, ambitieus en enorm gedreven
 • Je hebt de capaciteit om de hiaten tussen de huidige en toekomstige noden van het bedrijf te identificeren en te dichten
Wij bieden
 • Een uitdagende functie binnen een stimulerende data driven Cloud werkomgeving waar je met de nieuwste systemen en technologieën kan werken.
 • Team van ervaren en gepassioneerde medewerkers die graag jouw skills willen aanscherpen
 • Je komt terecht in een dynamische markt, de digitale wereld staat geen dag stil
 • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, glijdende uren, maaltijdcheques, gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering en meer dan 30 dagen vakantie per jaar

 

Is deze Salesforce vacature niet technisch genoeg voor jou? Neem dan zeker een kijkje naar onze Salesforce Technical Analyst vacature!

Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: