Jobs

Home Jobs Digital Account Manager Dexville

Digital Account Manager Dexville

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

DexVille is een no-nonsense Digital Marketing Agency opererend onder de FCR Media vlag.

Om onze klanten nog beter te helpen met hun digitaal marketingprogramma zijn we op zoek naar een Digital Account Manager. 

Jouw uitdaging

Als Digital Account Manager ga je aan de slag als persoonlijke link tussen de klant en DexVille.

Je volgt zijn digitale programma's op en bouwt zo mee aan zijn succesverhaal. Je neemt een coördinerende en sturende rol op van zodra de klant met ons in zee gaat om de coördinatie van zijn (digitaal) marketingplan op te volgen. Je hebt een duidelijk zicht op de klant zijn objectieven, je stemt af met de interne digital experts bij de uitvoering van het plan en coördineert dit hele proces.

Naast het bezorgen van feedback aan de Business Development Manager, neem je op regelmatige basis contact op met de klant om hem op de hoogte te houden en te rapporteren over zijn marketingplan. Dankzij je proactieve mindset detecteer je tijdig opportuniteiten en risico’s zodat je hierrond de nodige acties kan ondernemen.

Je werkt in deze rol nauw samen met de interne commerciële, strategische en productiemensen voor het leveren van een geïntegreerd digitaal aanbod.

Heb ik het?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, commerciële, veelzijdige en ervaren (bij voorkeur in een digitaal agentschap) marketeer met een zeer goede kennis van de hedendaagse advertentietechnieken (online, offline / SEA, SEO, social media, …).
Je staat sterk in je schoenen en bent een heldere communicator.
Je begrijpt de mechanismes van de online & offline marketing en zet deze in om de aan jou toebedeelde klanten optimaal te servicen.
Dankzij je helicopter view en projectmanagement skills zorg je voor een efficiënte planning om je klantenportefeuille te beheren, interne betrokkenen aan te sturen en duidelijke prioriteiten te stellen.
Je bent perfect tweetalig (NL-FR).


Daarnaast beschik je over de mogelijkheid je sporadisch te verplaatsen naar de klant.

Wij bieden

•De kans om samen met 40 enthousiaste collega’s een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze startup omgeving
•De unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten.
•Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, 13e maar ook een 14e maand, ..

Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: