Jobs

Home Jobs Business Development Manager Dexville

Business Development Manager Dexville

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

DexVille is een no-nonsense creatief en doelgericht Digital Marketing Agency opererend onder de FCR Media vlag. Om onze klanten nog beter te helpen met hun digitaal marketingprogramma zijn we op zoek naar een Business Development Manager. 

 

Jouw uitdaging

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het behoud en de groei van de klantenportefeuille, dit door de verkoop van DexVille producten. Je bezoekt daarnaast potentiële nieuwe klanten (voornamelijk regio Antwerpen en Brussel) door eigen prospectie en networking.

Je onderzoekt de activiteiten van de (potentiële) klant en voert een eerste analyse uit van de concurrentie. In functie van de noden van de klant, stel je een strategisch marketingplan voor dat gebruik maakt van de meest strategische/efficiënte aanpak en producten op dat moment. Je werkt hiervoor nauw samen met de marketing strateeg.

Je zorgt ervoor dat je alle nodige info verzamelt van de klant zodat de Digital Account Manager zijn programma kan opzetten, coördineren en opvolgen. Hij/zij zal je op de hoogte houden van dit proces, maar zal zelf ook proactief contact houden met de klant om zijn plan te bespreken en de resultaten op te volgen. Je zal regelmatig opvolgen of het marketingplan nog steeds in lijn ligt met de noden en voert business reviews uit, waarna je opnieuw contact hebt met de klant.

Heb ik het?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke, commerciële en resultaatsgerichte networker met een aantal jaren agency-ervaring en een passie voor de hedendaagse advertentietechnieken (online, offline / SEA, SEO, social media, …). Je bent gedreven, staat sterk in je schoenen en bent een heldere communicator. Je begrijpt de mechanismes van de online & offline marketing en bent in staat de behoeften van de klant om te zetten in een strategisch marketingplan. Ten slotte ben je perfect tweetalig (NL-FR).

Wij bieden

•De kans om samen met 40 enthousiaste collega’s een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze startup omgeving

•De unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten.

•Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, 13e maar ook een 14e maand, ..

Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: