Jobs

Home Jobs Applications Support Medewerker

Applications Support Medewerker

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Jouw uitdaging

Gepassioneerd door technologie – Klantgericht -  Probleemoplossend

 

Ben jij de Application Support Engineer die de digitale transformaties bij FCR Media zal ondersteunen?

De dagelijkse files naar Brussel beu en op zoek naar een functie dichter bij huis?

Wij zijn op zoek naar een Application Support Engineer die onze operationele applicaties & systemen zal ondersteunen.

Jouw uitdaging

In deze boeiende functie werk je met State of the Art technologieën. We zijn een cloud-based bedrijf en gebruiken met name pakketten als SalesForce, Adobe Experience Manager, DellBoomi en Office365, maar we hebben ook een custom made Content Managementsysteem en natuurlijk onze digitale platformen zoals goudengids.be. Vooral op vlak van Salesforce wacht je een boeiende uitdaging, want Salesforce ondersteunt bijna al onze interne bedrijfsprocessen (Quote to Cash).

Als Application Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van gemelde klachten van onze medewerkers. Daar waar mogelijk zal je het probleem/symptoom direct aanpakken (korte termijn oplossing) en gelijktijdig de aanzet geven bij de development teams om het probleem structureel aan te pakken. Je zal vanuit je positie als Application Support Engineer dan ook nauw samenwerken met alle werknemers en consultants/3rd party vendor support (eindgebruikers, business analisten, ontwikkelaars, managers, …).

Daarnaast hebben we recent een RPA tool (Robotic Process Automation) in ons bedrijf geïntroduceerd. Jij zal je hierin inwerken en binnen IT de lead nemen; deze tool kan immers van groot nut zijn binnen Application Support om correcties/checks uit te voeren.

In deze functie verwachten we  een zeer analytisch persoon met enige kennis in software ontwikkeling die snel product fouten kan herkennen en er de juiste interpretatie aan kan geven. Je werkt zelfstandig (weliswaar samen met je collega’s) en je dient dus iemand te zijn die nauwgezet kan werken en beseft wat de impact kan zijn van zijn/haar activiteiten op een productieomgeving.

Heb ik het?
 • Problemen oplossen en medewerkers helpen is je passie
 • Je hebt reeds enkele jaren werkervaring in een IT omgeving. Idealiter in een support functie, maar ervaring als software programmeur of system analyst is ook zeker relevant.
 • Talen (in volgorde van belangrijkheid) :   Nederlands – Engels – Frans
 • Je bent een goede communicator die duidelijk een probleem kan omschrijven.
 • Je bent een Problem solver met een scherpe analytische geest
 • Administratief sterk
 • Je kan zelfstandig werken en schakelt de hulp in van je collega’s waar nodig.
 • Als digitaal marketing bedrijf ontwikkelen we digitale producten, websites en strategieën voor onze klanten. Termen als website, SEO, SEA, FB campagnes, Google adds, Google analytics etc moeten je dan ook vertrouwd in de oren klinken. 
 • Enige ervaring van de belangrijkste systemen/technologieën is een meerwaarde :

-        Salesforce (Sales, Service, Pardot, CPQ, Billing)
-        Financial Force + Docusign + Conga (als connectors met Salesforce)
-        Dell Boomi (enterprise bus)
-        SQL
-        Servicedesk + Jira  + Office 365 (als administratieve tools)
-        Active Directory + ADFS + Azure (als SSO oplossing naar deze tools)
-        Mono (ons webbouwer platform)

Wij bieden
 • Een uitdagende functie binnen een stimulerende werkomgeving waar je met de nieuwste systemen en technologieën, kan werken
 • Team van ervaren en gepassioneerde medewerkers die graag jouw skills willen aanscherpen
 • Je komt terecht in een dynamische markt, de digitale wereld staat geen dag stil
 • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, glijdende uren, maaltijdcheques, gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering en meer dan 30 dagen vakantie per jaar
Plaats van tewerkstelling
Uitbreidingstraat 82,2600 Berchem
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: