Jobs

Home Jobs Stage Copywriting / Content Management

Stage Copywriting / Content Management

Solliciteer
Jouw uitdaging

Ben jij gebeten door content marketing en storytelling voor de b2b-wereld? Is je toetsenbord het verlengde van je vingers? Heb je bovendien sterke organisatie skills en wil je meebouwen aan een digitaal marketingbedrijf? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt!

Je bent verantwoordelijk voor het produceren en publiceren van online en offline content doorheen alle fasen van de customer journey op basis van onze customer persona's. Je verspreidt content via verschillende kanalen: o.a. website, blogs, events, social media en tal van dragers zoals white papers, video’s, nieuwsbrieven en (e)mailings. Om de info te vergaren heb je proactief contact met collega’s, klanten en leveranciers: o.a. via telefonische interviews.  

Heb ik het?


Sterke journalistieke schrijfvaardigheden? Een onmiskenbare flair voor het vinden van de informatie die je nodig hebt om relevante en aantrekkelijke inhoud te creëren? De mogelijkheid om content te bieden die verbluffend, helder, meeslepend is? Op zoek naar een stage in copywriting / content creator in Antwerpen of Anderlecht?

Wij bieden
  • Team van gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
  • Een energieke sfeer en toffe collega's
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
  • Een eerste ervaring waar je je skills kan aanscherpen en proeven van wat de markt te bieden heeft
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: