Jobs

Home Jobs Digital Marketeer met passie voor SEO/SEA

Digital Marketeer met passie voor SEO/SEA

Solliciteer
Bedrijfsomschrijving

Werk samen met energieke en vlotte collega’s aan digitale vernieuwing en prikkelende producten zoals mobielvriendelijke websites en Facebookcampagnes. Want FCR Media Belgium is dé digitale marketingpartner voor kmo’s en zelfstandigen. 

Jouw uitdaging

Je bent campagnebeheerder en eindverantwoordelijke voor de SEO/SEA campagnes van je klanten. Daarbij heb je zowel aandacht voor hun verwachtingen als voor de nieuwe ontwikkelingen bij Google en zijn algoritmes. Je verdiept je in de activiteiten van je klant en het zoekgedrag van zijn doelgroep. Na het analyseren van de resultaten van je campagnes, adviseer je je klant en stuur je bij waar nodig. 

Heb ik het?

Je hebt minstens 2 jaar ervaring in SEO/SEA (via relevante stage, Google Academy, eerste werkervaring,..) en staat te popelen om je verder te verdiepen in de wereld van Digital Marketing. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht! Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Frans.

Wij bieden
  • Team van ervaren en gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
  • Competitief salarispakket incl. 13e en 14e maand, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan, glijdende werktijden en een aantrekkelijke vakantieregeling
Deel de vacature:
Solliciteer

Contactpersoon

Angelique De Smedt
Recruiter
032054386
Deel de vacature: